pedagogjobb.se

Vi är en ny F-9 skola i Leksand med en vision om en skola där ingen hålls tillbaka och där ingen lämnas efter. Vi har tre profilområden; Engelska och internationalitet, Fysisk aktivitet samt ordning och reda. Dessa profiler är verktyg som ska vara till hjälp för våra elever att nå längre, må bättre och få goda förutsättningar till att anta dagens och morgondagens utmaningar.  

Till hösten 2018 har fler elever sökt till Excel och vi söker nu en svenska lärare som även har kompetens som specialpedagog. Tjänsten motsvarar 60 % svenska och 40 % specialpedagogiska uppgifter. Då vårt mål är att erbjuda en höggkvalitativ utbildning sökker vi dig som är ambitiös. Du brinner för dina ämnen samt våra profilområden. Du är en pedagog som gör allt för att dina elever ska utvecklas och nå längre.
 
Vi söker dig som har ett medvetet och tydligt elevfokus och som ständigt arbetar för att utvecklas inom yrket. Vi som arbetar på Excel har som mål att se varje elev och möta eleven där den är, entusiasmera, ge feedback och utmana. Vi månar om att samarbeta för att få till en helhetssyn kring eleven och på bästa sätt ge varje individ, utifrån sina förutsättningar, möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. Hos oss kommer du att arbeta 40 h på arbetsplatsen vilket ökar förutsättningarna för samarbete. Läs mer om oss på exceleducation.se

Krav: Lärarlegitimation 

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön
enl ök

Om anställningsvillkor
tillsvidare, heltid

Arbetsgivarens webbplats
http://www.exceleducation.se

Kontaktpersoner
Sakarias Winberg
0247-13310
sakarias.winberg@exceleducation.se

Profilskolan Excel söker medarbetare i Svenska 4-9 tillika specialpedagog

Ort
Utgår

2018-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb