pedagogjobb.se

Praktik inom projektledning

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Praktik inom projektledning

Vi på Berättarministeriet söker 2-3 praktikanter inom projektledning inför hösten 2021. Vill du bidra till en positiv samhällsutveckling tillsammans med oss? 

Berättarministeriet är en projektbaserad organisation i utbildningssektorn präglad av en energifylld startup-anda. Här drivs många projekt samtidigt inom allt från verksamhetsutveckling till pedagogik, event, kommunikation och samverkan med offentlig och privat sektor. Som praktikant hos oss får du möjlighet att omsätta kunskap i praktik genom varierande arbetsuppgifter och ett projektbaserat arbetssätt. 

Under handledning av erfarna medarbetare får du chansen att växa genom att jobba med verksamhetens olika projekt. Detta innebär dels projekt relaterade till vår dagliga verksamhet, såsom utveckling av våra skolprogram, stöd till våra utbildningscenter i form av exempelvis research, inköp och inventering samt utveckling och underhåll av vår volontärverksamhet. Det innebär också mer övergripande projekt, såsom olika typer av events och seminarium. Praktiken innebär även visst arbete i våra utbildningscenter, och det är därför en förutsättning att du är intresserad av vår pedagogiska verksamhet samt av att arbeta med barn och unga. Det låter brett och det är det också! Hos oss får du en varierad praktikperiod och lär känna hela verksamheten, både smått och stort. 

Vi ser att du som söker

-Behärskar svenska i tal och skrift

-För närvarande är student på högskola/universitet, med fördel inom det pedagogiska eller samhällsvetenskapliga området

-Vill prova nya saker, testa dina idéer och utveckla dina kunskaper om ett projektbaserat arbetssätt och projektledning i praktiken

-Är nyfiken på att arbeta i en värderingsdriven miljö 

-Har ett stort intresse för utbildningssektorn och med fördel har erfarenhet från liknande verksamhet

-Tycker om att interagera med både barn och vuxna och vill växa och utvecklas i ditt ledarskap

Plats: Berättarministeriets kansli i Stockholm (Odenplan) eller Göteborg (Gamlestan)

Tidsperiod: HT21, omfattning 15 eller 30 HP.

Övrigt: Vi tar endast emot sökande som är inskrivna på universitet/högskola och prioriterar studenter som gör praktik inom ramen för sin utbildning. Praktiken är oavlönad. 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt- vi tillsätter platserna löpande genom att kalla till intervjuer. Vi har tyvärr inte möjlighet att återkoppla till alla sökande personligen, men information skickas ut när platserna är tillsatta. 

Vid frågor kontakta: Simon Alzén, kansliansvarig, simon.a@berattarministeriet.se 

Ytterligare information

  • Distansarbete

    Flexibelt distansarbete

Dela detta jobb

Praktik inom projektledning

Berättarministeriet