pedagogjobb.se

Pianopedagog till Kulturskolan

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Pianopedagog till Kulturskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Inom Kulturskolan finns förutom musiklärare även dans- och dramapedagoger. Vi jobbar tillsammans med olika projekt, det innebär att du som lärare inte bara är begränsad till att jobba med eleverna i klassrummet utan också kan komma att delta i konserter, spelningar, avslutningar och examensfirande, vilka kan äga rum i olika lokaler runt om i vårt samhälle.
Vi samarbetar regelbundet med organisationer som Röda Korset, Världens Barn, Svenska kyrkan m,m. El Sistema är en del av vår verksamhet.

Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett glatt och positivt arbetslag på 16 personer som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Boden möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Då en av våra trogna medarbetare bestämt sig för att gå i pension söker vi nu dig som vill arbeta hos oss som pianopedagog.

Vi är en kulturskola i ständig utveckling och söker därför dig som är kunnig, flexibel och gillar att jobba med barn och unga. Allt arbete med barnen och de vuxnas samarbete ska genomsyras av förskolans och skolans värdegrund, normer och värden.

Tjänsten innebär att du kommer undervisa barn och unga både enskilt och i grupp,
du kommer leda undervisning på olika nivåer och i olika genrer. Du förväntas också aktivt delta i rekrytering för att bygga upp och behålla ett stabilt elevunderlag. I tjänsten kommer det att ingå grundkurs, där personal från kulturskolan tillsammans med klassläraren genomför musikundervisning i åk 2 och 3. I tjänsten kan det ingå att bedriva undervisning på grundskolan i ämnet musik.

Tillsammans med kollegor kommer du att planera och genomföra undervisning, föreställningar och publika program. Du delta aktivt i olika arbetsgrupper och processer för att utveckla en relevant och inspirerande kulturskola för barn och unga. Du kommer att medverkan i vår orkesterverksamhet, som kan ske både dag och kvällstid.

Vår samverkan med estetiska programmet gör att det ibland kan bli aktuellt med instrumentalundervisning med enstaka elever på det estetiska programmet.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker en pianopedagog som även kan ha klassmusik. Vi söker i första hand dig som har musiklärarexamen med behörighet att undervisa i piano eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms vara likvärdig. Du har en gedigen musikerfarenhet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att undervisa barn och unga och att du är väl bevandrad i olika genrer och stilar.
Du förväntas ha goda IT-kunskaper.

Körkort och bil är nödvändigt eftersom undervisningen sker ute på skolorna i kommunen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde aug 2020 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-05-31
Arbetsgivarens referensnummer: A955850

Upplysningar

Bert-Olov Ström
Verksamhetschef Gymnasium
0921-625 10

Lars-Göran Pekkari
Kulturskoleutvecklare
070-2048498
070-2048498
lars-goran.pekkari@boden.se

Joanna Hubinette
Lärarförbundet
070-3621779

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Dela detta jobb

Pianopedagog till Kulturskolan

Bodens kommun