pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Pianolärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Pianolärare

Barn- och utbildningsförvaltningen, Övrig verksamhet, Musikskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Musikskolan Gislaved söker en pianolärare tillsvidare på heltid.

Musikskolan erbjuder pianoundervisning från årskurs 3 upp till och med gymnasiet, samt Suzukiundervisning i piano för barn från 5 år. 

Musikskolan i Gislaved är en väl etablerad och uppskattad verksamhet i kommunen. Vi har 550 elever i olika åldrar och erbjuder barn och ungdomar möjlighet att sjunga eller spela ett instrument. Vi är ett härligt gäng på 25 musiklärare som jobbar i lag med både ämneskollegor och övriga lärare. Musikskolan har ett nära samarbete med grundskolan dels genom kompanjonlärarskap i årskurs 2 och dels genom olika musikprojekt. Vi samarbetar också med Gislaveds gymnasium, där Musikskolans lärare undervisar på estetiska programmets musikinriktning. Vi har en omfattande ensemble- och konsertverksamhet med
tillgång till välutrustade undervisningslokaler, musikstudio, orkester- och konsertsalar. Kommunen har ett rikt musik- och körliv med orkestrar som t ex Gislaveds Symfoniorkester, Gislaveds Storband, och Gislaved Westbo Musikkår.

Arbetsuppgifter

Undervisning av pianoelever i Musikskolan och på estetiska programmet. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med de andra pianolärarna planerar konserter och andra projekt. Ackompanjemang i orkestrar och ensembler ingår.

Kvalifikationer

Musikhögskola eller likvärdig utbildning. 
Suzukiutbildning och/eller erfarenhet av undervisning enligt Suzukimetoden är meriterande men inget krav.

Körkort och tillgång till egen bil.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Pianolärare

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen