pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Personlig assistent till LSS Funktionsstöd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Personlig assistent till LSS Funktionsstöd

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink erbjuder insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Genom våra medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande.

Vi söker en personlig assistent för en tillsvidareanställning till en ny assistanstagare. Arbetstiderna är företrädesvis förlagda till vardagar men även tjänstgöring helger samt vid resor förekommer. Den huvudsakliga arbetsplatsen är i kundens hem och på dennes arbetsplats. 

Linköpings kommun arbetar löpande med att införa RÖHS- Rätten till höjd sysselsättningsgrad vilket långsiktigt innebär att alla medarbetare kommer ha möjlighet att arbeta upp till heltid om så önskas. 

Arbetsbeskrivning

Som personlig assistent arbetar du åt personen med funktionsnedsättning och stödjer denne med varierande uppgifter i det dagliga livet utifrån individens egna förutsättningar. Arbetsuppgifterna skiftar beroende på vem du arbetar hos men innefattar personlig omvårdnad, stöd vid sociala kontakter och kommunikation, hushålllsysslor, medicinska insatser etc. Att arbeta som personlig assistent handlar om att bidra till att personens egna resurser frigörs och utvecklas.  

Kunden är idrottsintresserad och önskar att ni delar detta intresse. 

Du kan även komma att arbeta del av din tjänst i annan verksamhet. 

Kvalifikationer

Du som söker har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har troligen en godkänd slutförd utbildning från vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Intresse för och kunskap om fysioterapi är önskvärt. Arbetet innebär kundkontakter och dokumentation, det krävs därför att du har datorvana samt kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. 

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är tillmötesgående och lugn i ditt bemötande, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändring. Du har ett stort engagemang och känner en stolthet för ditt arbete. 

Välkommen med din ansökan! 

Information om tjänsten

Tillträde: omgående 

Anställningsform: tillsvidare 

Sysselsättningsgrad: 50% 

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9306

Samtliga tillsvidareanställda medarbetare i Linköpings kommun kan komma att krigsplaceras

Dela detta jobb

Personlig assistent till LSS Funktionsstöd

Linköpings kommun