pedagogjobb.se

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. 

OM YRKESAKADEMIN
YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna.

Vårt uppdrag
YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

ARBETSBESKRIVNING 
Som Pedagogisk resurs har du en viktig del i vår utbildning där du ska fungera som en extra resurs i de klassrum där vi har elever i behov av särskilt stöd. Eftersom behov ser olika ut har du en viktig uppgift att kartlägga varje elev och planerar in lämpliga insatser tillsammans med övriga lärare för att eleven ska klara av sin utbildning. 

Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning och aktiviteter.

ERFARENHET
För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har minst en av följande utbildningserfarenheter:

En relevant yrkesutbildning för det branschområde man har tänkt att undervisa inom samt minst två (2) års erfarenhet av undervisning inom ett yrkesspecifikt område för nyanlända eller utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska eller,
Pedagogisk utbildning om 60 hp eller motsvarande samt minst två (2) års erfarenhet av undervisning i svenska för nyanlända eller utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska, eller
Utbildning inom svenska som andraspråk motsvarande minst 30 hp.

Du är en person som ser möjligheter. Du inser vikten av ett positivt bemötande, att kunna möta och följa den enskilda eleven utifrån hans/hennes förutsättningar och att vara tålmodig. Du ska vara flexibel och kunna anpassa undervisning utifrån behov och det faktum att elevgruppen kommer förändras i antal, kunskapsnivå och utbildningsbakgrund.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Micke Magnusson på tel 073-305 16 14 el mejl: micke.magnusson@ya.se. Du kan också kontakta Anna Belinki mejlledes: anna.belinki@ya.se

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Responsible recruiter
Micke Magnusson
micke.magnusson@ya.se

Pedagoger till Yrkessvenska

Företag Yrkesakademin
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb