pedagogjobb.se

logga

Pedagoger till Alneskolans och Järvedskolans fritidshem

Ort
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Pedagoger till Alneskolans och Järvedskolans fritidshem

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Alneskolan och Järvedskolan ligger centralt belägna med skog, berg och hav inpå knuten. Skolorna kännetecknas av elever, föräldrar och pedagoger som gemensamt jobbar för att skapa en trivsam skola. Du får möjlighet att arbeta med kreativa och inspirerande kollegor.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Som fritidspedagog kommer du ha en viktig roll i den dagliga verksamheten där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på skolan och fritidshemmet. 

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fritidspedagog eller grundlärare mot fritidshem. Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 50-100%
Referensnummer: 2018/415

Kontakt    
Marianne Hägglund, rektor, 0660-26 54 85

Facklig företrädare    
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25

Dela detta jobb

logga
Pedagoger till Alneskolans och Järvedskolans fritidshem

Örnsköldsviks kommun