pedagogjobb.se

Logga

Pedagog till Köpmansholms fritidshem

Ansök nu

Pedagog till Köpmansholms fritidshem

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

 Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan, omgiven av öarna Furusund och Blidö. Skolan är liten med direkt närhet till både skog och hav. Här utnyttjas närmiljön till inspirerande och kreativ lek genom årets alla skiftningar. Tjänsten är en visstidsanställning till 20 december på 50% tjänst. Då arbetet är på fritids ligger arbeten efter skoltid varje dag.

Arbetsbeskrivning

 Vi söker en pedagog som ska arbeta på fritids 5 dagar i veckan. Som person bör du vara positiv, strukturerad och ha erfarenhet av att arbeta med barn. I fritidshemmet kommer du tillsammans med ordinarier personal arbeta för att skapa en trygg och inspirerande miljö för eleverna i enlighet med kap 4 i läroplanen. Vi är en skola med vilja att nå alla elever och se varje individ varje dag.

Kvalifikationer

 Du är bra på att samarbeta och ser kollegialt samarbete som en förutsättning för att lyckas i skolan. Det är meriterande om du har barnskötarutbildning eller är utbildad fritidsledare men inget krav.

Om arbetsplatsen

 Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i undervisningen. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/

Tillträde 190819 tidbegränsad anställning till och med 1901220

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

 

Dela detta jobb

Logga
Pedagog till Köpmansholms fritidshem

Norrtälje kommun