pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PEDAGOG

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

PEDAGOG

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler. Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss! Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.

Tjänsten

Vi söker en Pedagog till Universeum.

Som Pedagog arbetar du med lärande för alla besökare, primärt skolelever, i våra unika lärmiljöer. Du planerar och ansvarar för genomförande av aktiviteter i både kortare och längre lärprocesser. En stor del av din arbetsdag består av att möta skolelever och hålla i pedagogledda lektioner där du skapar enastående upplevelser inom naturvetenskap, teknik, digitalisering och hållbar utveckling.

På enheten Upplevelse & lärande är vi ett team med nyfikna, engagerade kollegor som alltid hjälps åt med vårt gemensamma uppdrag. Med vetenskapen som grund och en pedagogik som engagerar utmanar vi människor att berika sina liv och agera för en hållbar värld.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande utbildningar/erfarenheter:

  • Lärarutbildning inom naturvetenskap/teknik/matematik 

  • Hög pedagogisk och ämnesmässig kompetens 

  • Kompetens inom digitalisering och hållbar utveckling

Egenskaper

Som person trivs du med att samarbeta med andra och uppskattar mötet med andra människor. Du har en god förmåga att organisera ditt arbete och leda dig själv. Du är trygg med att kommunicera i tal och skrift och förtroendeingivande i mötet med våra besökare. Du gillar att arbeta i en prestigelös verksamhet med högt engagemang och många olika kompetenser.

Anställningsvillkor

Universeum arbetar för ett hållbart medarbetarskap och erbjuder förmåner som flexibel arbetstid och hälsofrämjande aktiviteter. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningsform Tillsvidareanställning. heltid, reglerad arbetstid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde Snarast

Sista ansökningsdag 221204 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker via formuläret till höger.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta

Juana Fosshammar Enhetschef Upplevelse och lärande
juana.fosshammar@universeum.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
PEDAGOG

Workspace Recruit