pedagogjobb.se

En dag på jobbet  
Oxbacksenheten är en treparallellig F–9-skola med fantastiska, vetgiriga och ambitiösa elever. Du kommer att arbeta på högstadiet och vikariera i svenska. Tjänsten innebär ett vikariat på 80%. Du kommer att undervisa och leda högstadiets elever i deras utbildning. Du har ett gott ledarskap och kan bedriva undervisning på ett inspirerande, spännande, utvecklande sätt. I tjänsten ingår även planering, handledning av elever och föräldrasamverkan. Du får möjlighet till stöd av andra kollegor. 
Vem är du?  
Krav:  
Oxbacksenheten söker dig som gärna är utbildad och legitimerad lärare eller påbörjat en lärarutbildning. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar.  

Meriterande:  
Oxbacksenheten ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i svenska på högstadiet och god kompetens kring att lära tillsammans med elever. Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov. God samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt är egenskaper vi gärna ser hos dig som söker. Du är en mycket god organisatör som värdesätter struktur och ordning. 

Personliga egenskaper:  
Det är viktigt att du är en person som i lika hög grad inspirerar som blir inspirerad av andra, att du är engagerad i det du gör, att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är stresstålig och tänker flexibelt. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och är öppen för flexibla lösningar. Du ska aktivt bidra till skolans utveckling för att skapa en lugn, trivsam och trygg skola för alla.  
- Du är professionell i din yrkesroll  
- Du bidrar i arbetet med ständiga förbättringar  
- Du är engagerad och motiverad 
Vi erbjuder dig  
Ett vikariat på 80%.
Välkommen till oss!  
Oxbacksenheten är en F–9-skola som ligger i Södertälje där åk F–4 har sina lokaler i en av kommunens äldsta skolor i centrala Södertälje, Bellevuegatan 6–8 och åk 5–9 finns på Mariekällgatan 3. Skolan har ca 670 nyfikna, vetgirig och fantastiska elever där ca 80 anställda arbetar utifrån ett elevcentrerat förhållningssätt. Vi vill att alla elever ska lyckas och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Därför är skolgången på Oxbacksenheten en mycket viktig start för varje elevs utveckling. Här ska varje elev känna att man lyckas!
Är du intresserad? Tveka inte att söka jobbet!
Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.  


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Logo

Oxbacksenheten söker vikarie i svenska för åk 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb