pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Oxbacksenheten söker skoladministratör

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Oxbacksenheten söker skoladministratör

En dag på jobbet
Som skoladministratör har du en viktig roll i mötet med personal, elever och föräldrar samt externa aktörer. I många sammanhang är du skolans ansikte både utåt och inåt. Arbetet är i huvudsak administration av verksamheten med elever, personal- och löneadministration, kommunikativa uppgifter, budget, beställningar och inköp. Du är en viktig medarbetare för att få den dagliga verksamheten att fungera och löpa på smidigt. Under vissa perioder på året är arbetstempot högt, vilket ställer krav på din stresstålighet.

Vem är du?
Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i en lärande miljö tillsammans med kollegor och elever. Du har ett tydligt professionellt bemötande i dialog med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.
Viktiga egenskaper är förmåga att kunna skapa goda relationer. Då arbetet innebär många olika kontakter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ditt engagemang och handlingskraft är av stor betydelse för skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial grundutbildning och minst några års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, meriterande om du har erfarenhet av skola som verksamhet.
Du ska ha mycket god förmåga att arbeta med verksamhetsstödjande IT-system inom löne-, personal-, faktura- och elevhantering samt kunna formulera dig enkelt, klart och korrekt i skrift och tal. Du är en god organisatör och är noggrann i ditt arbete. Du är drivande och identifierar utvecklingsområden och tar initiativ till insatser för förändringar och förbättringar samt vågar utmana till utveckling och enkelhet utifrån uppkomna behov och krav.
I ditt arbete utgår du från helheten, har god planeringsförmåga och optimerar din vardag för att ha god framförhållning och klarar av att hantera många uppgifter samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och strävar efter att vara tillgänglig och ge respons inom rimlig tid, ansvar för att tillhandahålla relevant dokumentation samt att hålla denna uppdaterad. Du tar ett ansvar för gemensamma arbetsuppgifter och utmaningar och har högt ställda mål på ditt eget arbete.

Vi erbjuder dig:
•    Ett nära samarbete med skolledning
•    Fina och fräscha lokaler
•    Friskvård 3000 kr/år

Om oss

”Vi lär oss för livet, tillsammans lyckas vi!”
•    Oxbacksenheten består av två kommunala skolor, Oxbacksskolan (F-3) och Mariekällskolan (4-9). Båda skolorna ligger centralt i Södertälje kommun och har högt söktryck. Idag har vi ca 750 elever och 80 anställda. Vi är en mångkulturell skola och arbetar ständigt med hur vi kan utveckla och förbättra våra arbetssätt för att möta alla elever. 
•    Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Oxbacksenheten söker skoladministratör

Södertälje kommun – Utbildningskontoret