pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Östregårdskolan söker lärare till 4-6

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Östregårdskolan söker lärare till 4-6

Om tjänsten

Östregårdskolan är en F-6 skola belägen i centrala Växjö, med vacker utsikt över Växjösjön. Skolan har drygt 320 elever med ett elevunderlag som väl speglar det samhälle vi lever i. Vi har ett gemensamt kvalitetsarbete som är levande över hela skolan och en musikprofil som vi är stolta över. Vi har stort fokus på att arbeta med elevhälsa och elevernas sociala situation, både på skolan och på sociala medier. Vi har ett mycket bra arbetsklimat och hög trivsel, och fortsätter att ha fokus på att behålla och förbättra det. Östregårdskolan har genomgått en utbildning i Tillgänglig Lärmiljö, som vi fortsatt har fokus på i vårt kvalitetsarbete och i det kollegiala lärandet. Vi har också inlett ett samarbete med Linnéuniversitetet med fokus på svenska som andraspråk Du kommer att undervisa våra åk 6 elever i svenska matematik och no, det är två kollegor till i åskursen som du kommer ha ett nära samarbete med. Tillsammans med lärarna i årskursen planerar ni, genomför undervisningen och följer upp elevernas resultat Du kommer att ingå i arbetslag 4-6 som träffas varje vecka för att tillsammans genomföra det kvalitetsarbete som ni bestämt utifrån skolans målsättningar. Samarbetet i arbetslaget lägger vi stort fokus på för att elevernas utveckling ska bli så gynnsam som möjligt. Vi samarbetar också kring elevhälsouppdraget i arbetslagen och har sen ett par år tillbaka ett arbete med Elevhälsomöten där vi träffar varje årskurs var 8:e vecka.

Din profil

Vi söker dig med grundlärarutbildning 4-6 och utbildad lärare. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på skola av liknande arbetsuppgifter och kompetens i Svenska som andraspråk. Även du som studerar till lärare eller om du har erfarenhet av arbete inom yrket kan du bli aktuell för anställning. Du har också en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, mycket god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Välkommen in med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträde 2023-01-09.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-10-09

Referensnummer

UTBF 407/22

Kontakt

Bengt Hedenbergh-Bornliden

Rektor Östregårdskolan

0470-410 00

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Östregårdskolan söker lärare till 4-6

Växjö kommun