pedagogjobb.se

Logga

Örskolan söker lärare till mellanstadiet VT19

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Örskolan söker lärare till mellanstadiet VT19

 

 

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi. 

Här på Örskolan blickar vi framåt och söker en klasslärare till våra elever på mellanstadiet. Örskolan är den lilla skolan med det stora engagemanget och står inför ett spännande utvecklingsskede. Mitt i Ör, Sundbyberg, ligger Örskolan. Vi är nu en liten F-6 skola med ca 220 elever. Skolan är enparallellig och har totalt 7 klasser och förskoleklass. Till hösten kommer skolan att börja bli tvåparallellig och öka till ca 240 elever. Vi söker nu på våren en engagerad lärare till vår klass i årskurs 5. Skolan ligger i en trevlig omgivning nära till goda kommunikationer. Vår skola har utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna! Just nu är skolan organiserad i ljusa och fräscha paviljonger i väntan på att den permanenta skolbyggnaden ska stå färdig. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som lärare i åk 5 kommer du till höstterminen att undervisa våra elever i flera teoretiska ämnen. Då det är viktigt med trygghet och kontinuitet ser vi gärna att du är behörig i flertalet av de ämnen som eleverna har,matematik är ett viktigt ämne i vår rekrytering.

I dina arbetsuppgifter kommer även mentorskap för din klass att ingå. I uppdraget ingår då utvecklingssamtal, kontinuerlig vägledning för elevgruppen och kontakt med hemmet. Du äter pedagogisk lunch med din elevgrupp.

Vi ser gärna att du är legitimerad lärare för undervisningen. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Det är viktigt att du dessutom brinner för att arbeta med barn och ungdomar som både ger och tar mycket och tror på att du kan göra skillnad! På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav!

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid som lärare i Sundbyberg stad med placering på Örskolan. Tillträde den 22/4 eller enligt överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan tom 190329. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Dela detta jobb

Logga
Örskolan söker lärare till mellanstadiet VT19

Sundbybergs stad