pedagogjobb.se

Örbyskolan söker Ma/No/Tk lärare, åk 7-9

Ansök nu

Örbyskolan söker Ma/No/Tk lärare, åk 7-9

Arbetsplatsbeskrivning

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Örbyskolan är en F-9 skola med ca 710 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se .

Arbetsbeskrivning

Du ska undervisa i årskurs 7-9 i matematik, teknik och no-ämnena. I tjänsten ingår även uppdraget att vara mentor för en klass i årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i matematik, teknik och i no-ämnena med behörighet i årskurs 7-9. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Då vi på Örbyskolan kommit långt med programmering i alla årskurser ses det som meriterande om du har och kan visa att du jobbat med det.

Övrigt

Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch. Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Örbyskolan har ett tillfälligt högstadium sedan år 2015 pga. ett ökat elevantal i den åldersgruppen i området. Enligt Stockholm stads nuvarande planering kommer Örbyskolans högstadium att flyttas och fasas samman med Enskede skolas högstadium år 2024 i andra, nya skollokaler, i Enskede. Alla lärare från Örbyskolan kommer att erbjudas följa med i den flytten ihop med eleverna. 

Dela detta jobb

Örbyskolan söker Ma/No/Tk lärare, åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen