pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Örbyskolan är en F-9 skola med ca 750 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Våra lågstadieklasser får höga omdömen från vårdnadshavare både på skol- och fritidssidan. Flera av lärarna har arbetat länge på skolan. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning

Du ska undervisa i "lågstadiesatsningen" 80% i åk 1 och 2 samt 20%, en dag i veckan, i  årskurs 1.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare på lågstadiet. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och att du ser ditt arbete i större perspektiv. Meriterande är om du har undervisat i engelska samt om du har erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch.

Intervjuer sker löpande med annonseringen.

Örbyskolan söker grundskollärare till lågstadiet

Ansök nu

Dela detta jobb