pedagogjobb.se

Nyhemsskolan söker lärare till årskurs 1

Ort
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Nyhemsskolan söker lärare till årskurs 1

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Nyhemsskolan är grundskola med årskurs F-6 . Här finns ca 450 elever och omkring 85 medarbetare. Just nu är vi inne i en utvecklingsprocess där vi inom ramen för Samverkan för bästa skola satsar på kompetensutveckling i språkutvecklande arbetssätt.

För mer information: https://www.katrineholm.se/Nyhemsskolan/Startsida/

Arbetsuppgifter:

Du kommer ingå i ett arbetslag där du och dina arbetskamrater arbetar med olika uppdrag som exempelvis ämneslärare, elevassistenter samt specialpedagoger. 

Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs ett med sedvanliga arbetsuppgifter så som undervisning, planering, mentorskap mm. Nyhemsskolan har tre paralleller från F till 6.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med inriktning årskurs 1-6. Vi ser också gärna att du fått din lärarlegitimation. 

Vi vill att du arbetar bra med andra människor där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ska kunna leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet. Du ska även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt och se möjligheter i förändringar.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-20

Arbetsgivarens referensnummer: C25655/2019

Upplysningar lämnas av:

Johanna Flodin-Karlsson
Rektor
Telefon: 0150-57320

Hanna Olsson
Biträdande rektor Nyhem
Telefon: 0150-57324

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Nyhemsskolan söker lärare till årskurs 1

Katrineholms kommun