pedagogjobb.se

Logga

Nyborg skola söker Svenska/ Engelska/ speciallärare åk 7–9

Ansök nu

Nyborg skola söker Svenska/ Engelska/ speciallärare åk 7–9

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. 

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid. 

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. 

Arbetsuppgifter:

Nyborg skola söker en legitimerad lärare för att undervisa i engelska och svenska för årskurserna 7-9. I ditt uppdrag kommer du att samverka och ingå i ett team som består av pedagoger, socialpedagoger, resurs och specialpedagog. 

Tillsammans arbetar ni med eleverna utifrån era olika professioner. 

Du, som pedagog, skall ansvara för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. 

Du genomför utvecklingssamtal och deltar i nätverksmöte kring eleven. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. 

Du är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. 

Kvalifikationer:

• Har adekvat högskoleutbildning som lärare i åk 4-9/7-9. 

• Meriterande med speciallärarutbildning. 

• Meriterande med en bred lärarutbildning. 

• Erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. 

• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi vill att du som person ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla Nyborg Skola och i förlängningen dig själv som person. Att du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. Att du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö. 

Som person är du öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakt med eleverna. Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet. Då vi ser digital teknik som pedagogiska verktyg för lärande är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet. 

Vi erbjuder: 
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter. 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-27

Arbetsgivarens referensnummer: A856493

Upplysningar lämnas av:

Björn Wingård
Chef
Telefon: 0303-732680
E-post: bjorn.wingard@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel 
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Nyborg skola söker Svenska/ Engelska/ speciallärare åk 7–9

Stenungsunds kommun