pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nu söker vi en förskollärare till Ebbas förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Nu söker vi en förskollärare till Ebbas förskola

Ebbas förskola i Rotebro ingår i enheten Förskolorna i Norra Sollentuna och Väsjön tillsammans med Vaxmora förskola i Väsjön. 

Ebbas Förskola ligger i ett villaområde med naturen inpå knuten centralt i Rotebro med bara fem minuters promenad från pendeltåg och bussar. Förskolan har en stor lummig gård med äppelträd som bjuder in till lek och samspel.

Vi erbjuder trygghet genom gemensamma rutiner och trivselregler som genomsyrar hela förskolans verksamhet. Vår undervisning utgår från läroplanen samt barnens intressen och lärmiljöerna utformas utifrån barnens behov. Vi strävar efter att bibehålla barnens nyfikenhet och lust till att upptäcka och utforska olika områden, så att barnens lärande blir sammanhängande. Vi är just nu inne i en spännande process där vi strävar mot att profilera oss inom området språklig medvetenhet. 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som förskollärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling och lärande.
Som förskollärare på Ebbas förskola får du vara med och bidrar till att en positiv och utvecklande miljö som präglas av en god balans mellan omsorg och lärande. Vi utgår från Sollentuna kommuns kärnvärden som är Nytänkande - ansvarstagande och välkomnande. 
Vår har byggt upp en tydlig dagsstruktur, som utgår från barnens delaktighet och inflytande vilket utgör grunden för vårt pedagogiska arbete.
Med hjälp av verktyg som observation, dokumentation och reflektion synliggör vi barns lärprocesser och tar ut riktning för nästa steg i våra pedagogiska projektarbeten. Vi utgår från barnens intressen, tankar och teorier i vår planering av undervisningen. Den pedagogiska dokumentationen är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling. Som förskollärare har du ansvar för att bedriva undervisning tillsammans med ditt arbetslag samt att planera och strukturera den pedagogiska verksamheten så att den tar hänsyn till alla barns olika behov.

Kvalifikationer

Du ska ha Förskollärarexamen, förskollärarlegitimation. Du bör ha minst två års erfarenhet av att arbeta som förskollärare i förskolan.

Den vi söker
- ska ha goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
- ska vara väl förtrogen med läroplanens alla delar
- bör vara van vid att använda digitala verktyg

Du bidrar till verksamhetsutveckling i ett kollegialt lärande. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Initiativtagande
Flexibel
Samarbetsförmåga
Strukturerad
Helhetssyn

Vi erbjuder

- Förskollärarmöten, avdelningsreflektion samt 1 h egen planeringstid varje vecka,

- Pedagogiska måltider tillagade av förskolans egen kock,

- En miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ. Där det finns utrymme för utveckling,

- Friskvårdsbidrag

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Nu söker vi en förskollärare till Ebbas förskola

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret