pedagogjobb.se

VI SÖKER EN FÖRSKOLLÄRARE TILL MÄLARHÖJDEN
 

På en höjd vid Mälaren ligger Bellmanskällan, en föräldradriven montessoriförskola som funnits i Mälarhöjden sedan 1987. Förskolan har ett väl inarbetat arbetssätt med erfaren och välutbildad personal. Lokalerna är ljusa och luftiga och möblerade utifrån barnens behov och förutsättningar. Förskolan består av 5 avdelningar, två småbarnsgrupper och tre storbarnsgrupper. Nu söker vi en förskollärare med erfarenhet av arbete på montessoriförskola till våra småbarns avdelningar. 

ARBETSUPPGIFTER:
Du kommer att verka som avdelningsansvarig och ha ett övergripande pedagogiskt ansvar för avdelningen. Vidare kommer du vara med och fatta beslut som rör den egna verksamheten och enheten utifrån ett pedagogiskt perspektiv. Du är flexibel, driven, prestigelös och är intresserad av frågor som rör förskolans utveckling.                                                                      

KVALIFIKATIONER:
Utbildad legitimerad förskollärare med erfarenhet av montessoripedagogik. God kännedom om förskolans styrdokument och uppdrag, kunna uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana.

VARAKTIGHET:
Tillsvidareanställning, 40 timmar i veckan

LÖN:
Månadslön

KOLLEKTIVAVTAL: KFO


FÖRMÅNER: Fria måltider, friskvårdsbidrag 4000 kr per år. Arbetskläder för utomhusbruk (en vinter samt en höst/vår uppsättning).

Kontaktinformation
Företagets adress
Brådstupsvägen 9 Hägersten


Urval sker fortlöpande, välkommen in med din ansökan via "Ansök nu" redan idag!

Avdelningsansvarig förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb