pedagogjobb.se

NTI-skolan är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.  

Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt hjälper NTI-skolan människor till nästa steg i livet. Vi vill att alla ska få en chans att nå sin fulla potential, mot ett yrke eller högre studier. NTI-skolan siktar mot att vara det självklara valet för allas livslånga lärande. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. 

 

NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, en del av Academedia och vi är specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi tror på utbildning för alla och ett livslångt lärande i en digitaliserad värld där vi kan vara det självklara valet. Vi bryr oss om människor på riktigt.

Hittills har mer än 200 000 vuxenstuderande utbildats på NTI-skolan och vi har idag cirka 55 000 kursdeltagare årligen. Vi har jobbat med distansutbildning sedan 1968 och idag använder vi modern teknik för att stötta våra elevers progression. Vår lärplattform är framtagen av våra lärare och våra egna programmerare i samverkan med KTH och Chalmers. Lärplattformen är idag en evidensbaserad, intelligent, och användarvänlig studieplattform med spelifierat innehåll. Omniway använder artificiell intelligens och bygger på forskning och om hur vi lär oss så effektivt som möjligt.

 

Beskrivning av jobbet

Vill du ha ett flexibelt arbete och kunna arbeta hemifrån eller bortifrån? Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med en spännande och annorlunda form av lärarjobb och göra detta på deltid vid sidan av ditt andra arbete. Som webblärare kommunicerar du ämneskunskap, handleder och bedömer våra studerande via vår webbaserade lärplattform som redan har allt innehåll för eleven och läraren färdigt. Det betyder att all kursplanering, alla läsinstruktioner, övningsuppgifter, föreläsningar och prov redan finns och är producerat gemensamt av NTI-skolans arbetslag. Vi har fler än 280 olika distanskurser i vårt utbud. Du vägleder alltså våra studerande genom deras kurser genom att stödja och motivera så att de uppnår sina kursmål och till din hjälp har du fenomenala AI-styrda mekanismer som håller reda på eleven progression och visualiserar detta överskådligt för dig som lärare. Du ger individuell handledning, examinerar över internet (exempelvis i form av muntliga examinationer via webbmöten) samt sätter betyg. Du följer eleven från start till mål

Vår undervisningsform betyder att du kan göra allt arbetet hemifrån och när du själv har möjlighet. Som stöd i ditt arbete har du dina kollegor på NTI-skolan, såsom lärare, förstelärare, skolledare, studievägledare, specialpedagoger och speciallärare samt teknisk support.

 

Vi söker nu lärare med behörighet inom samtliga gymnasiala ämnen.

 

Vi erbjuder dig

Ett flexibelt lärarjobb med stödet av en komplett lärplattform. En helt digital skola med stödet som en vanlig skola har. Att jobba hemifrån eller bortifrån men samtidigt ha din chef och dina kollegor ett klicka bort.

 

 

Profil

Du ser stimulans och intresse i att möta och undervisa studerande via webben - en till en. Som lärare och pedagog är du duktig på att möte elever digitalt och på deras arena.

 

Du har:

 

* Lärarexamen/lärarlegitimation i berörda ämnen

* God förmåga att kommunicera pedagogiskt i skrift

* God datorvana och intresse av att undervisa genom digitala verktyg

 

 

Anställningen

 

Flexibel arbetstid. Deltid/extra arbete. Arvode utgår utifrån utfört uppdrag. Uppdraget kan vara på hel- eller deltid och kan med fördel kombineras med annan anställning eller eget företagande. Du arbetar på uppdragsbasis där uppdragets omfattning fortlöpande diskuteras och överenskommes med utbildningsledaren. En mindre del av arbetet är bundet till fasta tider enligt överenskommelse och den större delen planerar du själv - detta medför stor frihet i arbetet. Du arbetar med vuxenstuderande inom kommunal vuxenutbildning på entreprenad. Arbetet kan kombineras med uppdrag inom andra ämnen du är behörig att undervisa i.

 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan

 

logga

NTI-skolan söker webblärare

Företag NTI-skolan
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-25

Ansök nu

Dela detta jobb