pedagogjobb.se

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. 

ARBETSUPPGIFTER
Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare i Ma/Fy/Tk till Norråsaskolan 7-9. 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt arbete på skolan bl.a. arbetar vi i matematik i ett tvålärarsystem där ni planerar, genomför och utvärderar er undervisning tillsammans. .
I No kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor men genomför undervisningen själv i mindre grupper. Du kommer antingen arbeta i kombinationen Bi/ke eller fy/tek.  

Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i Ma/No i grundskolans senare år. 
Inom No kommer undervisningen i huvudsak vara inom fysik och teknik. 

Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. 

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Arbetslivserfarenhet
 Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Månadslön

Om anställningsvillkor
Heltid.  Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-08  .

Arbetsgivarens webbplats
http://www.nassjo.se/norrasaskolan

Kontaktpersoner
Peder Holm, Rektor, Telefonnummer: 0380-518929
peder.holm@nassjo.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga representanter nås via Medborgarkontore, Telefonnummer: 0380-51 80 00

Norråsaskolan 7-9 söker Ma/Fy/Tk-lärare

Företag Nässjö kommun
Ort
Utgår

2018-08-06

Ansök nu

Dela detta jobb