pedagogjobb.se

Norra Ängby skola söker dig - legitimerad lärare Ma/No åk 4-6!

Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Norra Ängby skola söker dig - legitimerad lärare Ma/No åk 4-6!

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

 • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

 • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

 • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

 • Ha god relationell förmåga för att kunna skapa trygga elevgrupper.

 • Ha god samarbetsförmåga.

 • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Norra Ängby skola ligger i ett naturskönt villaområde mitt i Bromma invid kyrksjön. Totalt har vi ca 730 vetgiriga elever i förskoleklass upp till åk 6 och ca 90 kompetenta och engagerade medarbetare!

Hos oss får du arbeta i en organisation som har höga förväntningar på goda arbetsinsatser hos både medarbetare och elever. Du får arbetskamrater med hög kompetens och stort engagemang!
Våra prioriterade utvecklingsområden är digitalisering och elevernas delaktighet i undervisningen (synligt lärande). På mellanstadiet har vi fördjupningsklasser i musik/bild och skolan genomsyras av både starka traditioner och stort nytänkande.

Vi ser att du har kunskap och framför allt intresse av att arbeta digitalt och utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Vi har kommit en bra bit på vägen och varje elev har en egen iPad som används både i skolan och hemma.

Besök gärna vår hemsida om du vill veta mer: http://norraangbyskola.stockholm.se

Arbetsuppgifter

Ditt läraruppdrag kommer vara att undervisa i Ma/No i åk 6 samt vara mentor för en klass. Vi sätter stor vikt vid kollegialt samarbete både inom årskursen och ämnen.

Du kommer att ansvara för planering/bedömning och betygsättning i ditt ämne samt vara med och utveckla skolans undervisning genom delaktighet i olika arbetsgrupper.

Kvalifikationer

Du är behörig (legitimerad) lärare - nyexaminerad eller erfaren!

Som lärare på Norra Ängby skola är det viktigt att du:

 • Leder och organiserar arbetet och skapar en trygg lärandemiljö för eleverna.

 • Gör eleverna delaktiga i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära självständigt och tillsammans med andra.

 • Du anpassar undervisningen för att varje elev ska nå sin maximala potential och motiverar och ger feedback på ett positivt sätt.

 • Utvärderar undervisningen och säkerställer att resultat nås.

 • Deltar och bidrar aktivt på möten och konferenser.

Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du är empatisk och har god förståelse för att elever har olika förutsättningar i sitt lärande. Du motiveras av nära samarbete med elever, kollegor samt vårdnadshavare.

Låter detta som en tjänst för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Dela detta jobb

Norra Ängby skola söker dig - legitimerad lärare Ma/No åk 4-6!

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen