pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du intresse för natur- och miljöfrågor samt trivs med att arbeta utomhus? Nu söker vi en kunnig och inspirerande pedagog till Naturskolan, en uppskattad verksamhet i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du stor frihet att tillsammans med din kollega och utifrån omgivningens förutsättningar utforma verksamhetens arbete. Du får möjlighet att arbeta i en kreativ verksamhet och i nära samarbete med kollegorna på vikingagården Gunnes gård. Vi erbjuder även förmånliga arbetstider i form av uppehållstjänst som följer skolåret.

Om oss

Naturskolan är en resurs för alla grundskolor i kommunen. Vi möter skolklasser från förskoleklass till årskurs 9 ute i naturen i alla väder. En stor del av vår verksamhet bedrivs i Sättra Naturreservat där vi även har ett torp så att vi kan vara inomhus ibland. 

Vi bedriver temabaserad utomhusundervisning om främst natur, miljö och friluftsliv och vill verka för att barn och ungdomar ska känna trygghet och glädje i naturen! Genom praktiska övningar vill vi väcka intresse för natur och miljö och bidra till livslångt lärande och engagemang för hållbar utveckling.

Om tjänsten

Som naturskolepedagog kommer du att ha ett arbete som innebär planering och genomförande av naturskoledagar. Dessa bedriver du antingen på egen hand eller tillsammans med en kollega. I arbetet kommer du att möta nya elevgrupper varje dag. Tillsammans med din kollega planerar och formar ni verksamhetens utbud och i det även teman. Arbetet ställer krav på god fysik eftersom vi rör oss mycket i terräng.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis biologi, ekologi, naturvård, pedagogik eller annan likvärdig utbildning

  • Erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga

  • Goda kunskaper i svenska

  • B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av utomhuspedagogik och/eller ämnesöverskridande undervisning

  • Erfarenhet av att leda grupper i naturen

  • Erfarenhet av att arbeta med kompetensutveckling av lärare

  • Goda artkunskaper

Som person trivs du och har lätt för att samarbeta med andra. Du använder din strukturerade förmåga till att organisera och planera ditt arbete väl. Vidare är du hänsynstagande då du är förstående för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser också att du är kreativ i ditt sätt att vara. För oss innebär det att du är en god pedagog som är lyhörd för behov anpassning och har förmåga att på ett flexibelt sätt tänka i nya banor. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  

logo

Naturskolepedagog till Naturskolan i Upplands Väsby kommun

Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb