pedagogjobb.se

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är en av de ledande aktörerna i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.


Vi söker dig som helst är legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom Naturbruk och som har stora kunskaper inom lantbruksdjur, sällskapsdjur, djursjukvård och träning av hund. Har du även likvärdig erfarenhet så tveka inte att skicka in din ansökan.
Arbetet kommer att vara mån-ons varje vecka. Nuvarande naturbrukslärare arbetar januari ut så vi ser gärna att du kan börja innan dess.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vidare söker vi dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.


Stämmer detta in på dig hoppas vi att få se din ansökan inom kort. Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i Naturbruksprogrammet enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.


Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande skolmiljö där alla är välkomna.

 

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Norra bruksgatan 2
15533 Nykvarn

Arbetsgivaren
Praktiska Sverige AB
http://praktiska.se/nykvarn
Kontakt
Emma Sennebäck Andersson
T.f rektor
emma.senneback@praktiska.se
0705107041

Logga

Naturbrukslärare, Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb