pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Musiklärare vik.

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Musiklärare vik.

Folkhögskolan Hemse

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Gotlands folkhögskola är en av landets 154 folkhögskolor. Skolan har två enheter, en i Fårösund och en i Hemse med ett tiotal olika linjer/utbildningar. Tjänsten innebär arbete på musiklinjen på Hemse enheten. Musiklinjen har 20 studerandeplatser. Att arbeta på en folkhögskola innebär att man i tätt samarbete med sina kollegor leder och coachar musiklinjens deltagare till att kunna komma så långt de önskar i sin musikaliska utveckling. Att vara flexibel är en av grundpelarna i undervisningen.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att i samråd med kollegor planera och undervisa i elgitarr, ensemblespel och musikproduktion
Samspel och engagemang med deltagarna på linjen är viktigt, där alla känner sig inkluderande. Stor vikt läggs på din förmåga att leda och entusiasmera deltagarna till musikalisk utveckling och fördjupning. Man är också delaktig i skolans olika gemensamma aktiviteter och samlingar.

Vem är du?

Vi söker dig som är ensemblelärare med bred instrumentkompetens. Pedagogisk examen från högre musikutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet önskvärd.

Gärna med erfarenhet av musikproduktion och musikteoriundervisning. Erfarenhet av att samarbeta och samverka med andra gärna med erfarenhet från folkhögskola.

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningen avslutas

     2022-06-15

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     Tillträde 2022-01-05

Löneform

     månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     50%

Ort

     Hemse

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/260

Kontakt

  • Mats Hallberg, 0705484326

Facklig företrädare

  • Marie Jacobsson LF, 0737658203

Publicerat

     2021-11-09

Sista ansökningsdag

     2021-11-28

Dela detta jobb

Musiklärare vik.

Region Gotland