pedagogjobb.se

Logga

Musiklärare till Svanberga

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Musiklärare till Svanberga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

På vår arbetsplats är det kollegiala lärandet en viktig framgångsfaktor. Med höga förväntningar och positiva utmaningar skapar vi en framgångsrik och utvecklande skola där människor får möjlighet att växa. Verksamheten på Svanbergaenheten präglas av positiva utmaningar för eleverna, med fokus på nyfikenhet i lärandet. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill bedriva undervisning för våra elever åk 1-9 på Svanbergaenheten. Det kan innebära arbete på båda våra skolor, Svanberga och Söderbykarl. Du och dina kollegor har ett nära samarbete där elevens bästa alltid står i centrum. I arbetskulturen på enheten strävar vi efter att utveckla både varandra och verksamheten där du kommer att vara en viktig del.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan i ämnet musik, gärna i kombination med annat ämne. Eftersom samarbete är viktigt på vår arbetsplats så är det också avgörande att du är inkluderande, samarbetsvillig och kommunikativ som person. Du har goda kunskaper inom IKT och har ambitionen att ständigt utveckla din egen kunskap och kompetens inom området. Vi ser att du delar vår syn på att goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är avgörande för att bedriva en framgångsrik skola.

Om arbetsplatsen

Svanberga rektorsområde består av två skolor, Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje, här går idag 390 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Söderbykarls skola ligger 17 km norr om Norrtälje, här går idag 47 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs sex. Till båda skolorna finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Svanberga skola ligger naturskönt vid sjön Erken och Söderbykarls skola ligger centralt i samhället Söderbykarl med närhet till natur och friluftsliv.

Tillträde 20190814

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:


Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Musiklärare till Svanberga

Norrtälje kommun