pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Musiklärare till Pershagenskolan 100 %

Ort
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Musiklärare till Pershagenskolan 100 %

En dag på jobbet  
Som lärare på Pershagenskolan ingår du i en pedagogisk utvecklingsgrupp där du tillsammans med dina kollegor arbetar med att utveckla metod, pedagogik och didaktik. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i musik för elever i årskurs 2–9.
Pershagenskolan tar kontinuerligt emot lärarstudenter från Stockholms universitet som gör sin VFU hos oss. Som legitimerad lärare erbjuds du en handledarutbildning på 7,5 hp samt kontinuerlig fortbildning i ditt handledarskap.
Förutom samarbete med lärare i praktiska estetiska ämnen på skolan, så har Södertälje kommun ett nätverk för musiklärare som träffas ett par gånger per läsår.

Vem är du?  
Krav:
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan    
- Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik.
- Du är väl förtrogen med LGR-11.
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.  

Personliga egenskaper:     
- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.  
- Du är professionell, ansvarstagande, engagerad och har god samarbetsförmåga.
- Du har lätt för att skapa goda relationer och är en tydlig ledare i klassrummet.  

Vi erbjuder dig  
- Vi erbjuder dig en tjänst på 100 % som lärare i musik. 
- Du som vill utvecklas i din yrkesroll har goda möjligheter till detta på Pershagenskolan.
- Vi erbjuder all legitimerad personal en handledarutbildning samt kontinuerlig fortbildning och forum för kollegialt lärande.  
- Med ett strukturerat kollegialt lärande och ämnesspecifika kompetensutvecklingsdagar, satsar vi på våra lärare och ökar därmed kvalitén i undervisningen.  
- Kommunen erbjuder dig som anställd upp till 3.000 kronor per år i friskvårdsbidrag.
- Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.  
- Tillsvidaretjänst från och med januari 2022. 

Välkommen till oss!  
Pershagenskolan är en F–9-skola med 510 elever. Pershagenskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till skog, hav och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss eller pendeltåg.
På Pershagenskolan arbetar, förutom ett antal legitimerade lärare samt förskollärare och fritidspedagoger, även specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, studie-och yrkesvägledare och kurator.
 
Pershagenskolan tar varje år emot ett antal lärarstudenter som gör sin VFU på skolan. Samarbetet med Stockholms universitet innebär att man som lärare på Pershagenskolan har förmånen att delta i en rad kvalificerade kompetensutvecklingsinsatser. Handledarskapet och kontakten med studenterna är utvecklande och lärorikt och bidrar till utveckling av undervisningen.  
Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, utvecklingslärare m.m.  
Södertälje kommun har genom aktivt förnyelsearbete förbättrat sina skolresultat flera år i rad. Vill du vara med när vi fortsätter resan i samma positiva trend? Vi söker lärare som inte räds förändring och vill jobba aktivt med att utveckla undervisningen i sina arbetslag. 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Musiklärare till Pershagenskolan 100 %

Södertälje kommun – Utbildningskontoret