pedagogjobb.se

Logo

Musiklärare till Oxbacksenheten

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Musiklärare till Oxbacksenheten

En dag på jobbet 
Du leder musikundervisningen i åk 1–9. Lektionerna sker i halvklass eller tillsammans med kollega i någon av våra två musiksalar. 
 
Oxbacksenheten består av Oxbacksskolan (F–4) och Mariekällskolan (åk 5–9) och finns i centrala Södertälje nära till bussar och pendeltåg. Skolan har drygt 680 elever från förskoleklass till åk 9. 
 
På våra skolor är det viktigt att alla elever blir sedda och vi arbetar aktivt förebyggande mot mobbing. Vi är en skola som arbetar för att alla elever ska nå sina mål och få goda studieresultat.   
 
Vi ser klassrummet som en av flera lärmiljöer. På gångavstånd från skolan finns Torekällberget, Badparken, Kusens backe, Tom Tits Experiment, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Centralstationen (t ex för buss till Naturskolan eller pendeltåg till Stockholm).  
 
Vem är du?  
Musikutbildning och erfarenhet att arbeta med ungdomar. 
 
Personliga egenskaper: 
Självklart är du en bra och tydlig ledare som har lätt att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Är du dessutom öppen för att utmana "traditionell" undervisning och inspirera eleverna utifrån våra ledord - utmana, utforska, upptäcka och utveckla - är vi skolan för dig!  
 
Vi erbjuder dig  
Södertälje är en spännande skolkommun med många innovativa projekt. I Södertälje värnar vi medarbetarnas hälsa, vi ger dig möjlighet att träna på arbetstid eller att erhålla ett friskvårdsbidrag.  
 
För att du ska få rätt förutsättningar på jobbet erbjuder vi dig bland annat:  
- En mentor  
- Tillhörighet i ett arbetslag/ämneslag  
- Ett elevhälsoteam som aktivt stödjer lärare i deras arbete  
 
Välkommen till oss!  

Oxbacksskolan - en modern skola i en traditionell miljö där alla känner sig välkomna.  
Vi finns på två adresser: 
F–4 Bellevuegatan 8
5–9 Mariekällgatan 3 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Musiklärare till Oxbacksenheten

Södertälje kommun – Utbildningskontoret