pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan är en nybyggd skola som öppnades 2014 i Annedal, Bromma. Här arbetar ca 100 personer med våra 570 elever i årskurs F-6. Vi som arbetar i Mariehällsskolan är mycket engagerade och vi har ett genuint fokus på hela dagens lärande. Vi utvecklar tillsammans metoder som stödjer alla elevers lärande. Vi har från början arbetat medvetet för en skola med god sammanhållning och lärmiljö för både vuxna och elever, där alla ska känna sig välkomna. Skolan har ljusa lokaler, ett skolbibliotek och egen restaurang. Under våren bygger vi ut vår digitala lärmiljö och blir en 1:1 skola. Vårt fokus är att göra undervisning och utbildning tillgänglig för alla elever genom ett förebyggande elevhälsoarbete med ett starkt elevhälsoteam. Vid Mariehällsskolan tar vi tillvara varandras kompetenser, olikheter och styrkor. Vi vågar utmana, förändra och förädla de kunskaper som utgör morgondagens möjligheter.

Vi söker dig som vill undervisa i musikämnet

Mariehällsskolan söker nu en musiklärare. Du ingår i ett arbetslag där lärare, specialpedagoger och fritidspersonal samarbetar tillsammans kring våra elever. Undervisningen i musik organiseras i delade grupper. Som musiklärare ansvarar du för samordningen och genomförande av traditioner med musikinslag på skolan, t ex skolavslutningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa och sätta betyg i musik upp till åk 6. 

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett smidigt och lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående. Genom ett tydligt ledarskap gör du eleverna delaktiga både i din undervisning och i din planering så att en trygg och tillgänglig lärmiljö skapas. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. 

Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

  • en utvecklingsorienterad arbetsplats där vi systematiskt arbetar med förbättringar och kvalitet
  • kompetensutveckling
  • friskvårdsbidrag
  • ändamålsenliga och moderna lokaler

Är du den vi söker? Då är du välkommen att snarast skicka in din ansökan. Vi läser ansökningar och börjar intervjua redan under ansökningstiden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. 

Musiklärare till Mariehällsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb