pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Musiklärare till Hallsta skola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Musiklärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Hallsta skolas elever ska själva kunna välja väg i livet. All personal på Hallsta skola arbetar med fokus på kunskap och värnar om goda relationer med alla elever. All personal på Hallsta skola är goda förebilder och på Hallsta skola vet vi att eleverna gör rätt om de kan. Arbetslagens huvudsakliga uppdrag är att på lång sikt säkerställa så att så många elever som möjligt når full gymnasiebehörighet, en hög andel fullständiga betyg samt höga meritvärden. Arbetslagen på Hallsta skola är indelade i F-6, 7-9 samt Fritidshemmet. Varje arbetslag leds av arbetslagsledare. För att nå våra mål behöver vi de bästa lärarna och vi som arbetar på Hallsta skola gör stor skillnad för våra elever.

Vi söker nu en lärare i musik för årskurs 1-9.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslagen planera, genomföra och utvärdera undervisning enligt skolans styrdokument och elevernas behov. I mötet med eleverna behöver du ha förmåga att kunna kommunicera med dem kring nästa steg i deras utveckling och vägleda dem framåt. Du agerar som en vuxen förebild för alla elever på skolan. Du har förmåga att skapa en god samverkan med vårdnadshavare. Du deltar aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete utifrån skolans och arbetslagens mål och utveklingsområden. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever på högstadiet. 

Utmaningarna

På Hallsta skola är elevgruppen heterogen och därför behöver du ha förmåga att anpassa din undervisning till gruppens och enskilda elevers kunskaspnivåer och behov. Du behöver vara skicklig på samarbetsinriktat lärande och språkutvecklande undervisning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning musik. Det är önskvärt och meriterande att du har erfarenhet från undervisning i grundskola. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta inom och mellan ämnen. Som person är du trygg och tydlig och du har förmågan att skapa struktur och tydlighet för dina elever. Genom ditt målinriktade ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitatitiv framåtsyftande undervisning. Hallsta skola arbetar med Ipads i undervisningen så du behöver ha god digital kompetens.

Vi vill att du bifogar lärarlegitimation till din ansökan (CV och personligt brev). Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid eventuell anställning.

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola med tillhörande fritids. Hos oss arbetar 60 personal. Hallsta skola är belägen cirka 40 minuter utanför Norrtälje, med goda kommunikationer fram och tillbaka. Naturen finns precis utanför knuten. Hos oss går knappt 380 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande genom samplanering/sambedömning. Vi har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner, bland annat ett elevhälsoteam med många olika professioner. Vi följer systematiskt
upp elevernas resultat och för oss är det viktigt att eleverna har en god pedagogisk, fysisk och psykosocial lärmiljö.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Del- eller heltid (80-100 %).
Tillsvidareanställning.
Tillträde datum: 9 januari 2023 eller enligt överenskommelse.
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Publicerat:

2023-01-11

Sista ansökningsdag:

2023-02-18

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Cecilia Eriksson, cecilia.eriksson@norrtalje.se, 0175-25645

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Jim Nilsson, jim.nilsson1@norrtalje.se

Rektor

Susanna Wiberg, susanna.wiberg@norrtalje.se, 0175-25667

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Musiklärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen