pedagogjobb.se

Logga

Musiklärare till årskurs 3 och 4

Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Musiklärare till årskurs 3 och 4

Är du en person som gillar ordning och reda? Vill du jobba i en internationell miljö?
Internationella Engelska Skolan i Krokslätt/Göteborg är en etablerad friskola som startade 2010. Sedan augusti 2016 har vi 488 elever i årskurserna 3 till 6 här på Krokslätt.

Vår verksamhet vilar på tre pelare:
*tvåspråkighet (SV/ENG)
*säker och lugn miljö
*höga akademiska förväntningar.

Halva undervisningen är på engelska och halva är på svenska för årskurs 4-6, i årskurs 3 introduceras engelskan gradvis.

Vi erbjuder eleverna en trygg och klotterfri arbetsmiljö, god disciplin och stor omsorg. Vi har tydliga regler och förväntningar som fokuserar på att upprätthålla den bästa arbetsmiljön för elever och lärare. Vi är en del av organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB (IES) som är en av Sveriges ledande friskolor med 30 olika skolor, varav 44 i Sverige och en i England. Internationella Engelska Skolan följer den svenska läroplanen (LGR11).

Vi söker efter dig som vill arbeta med våra elever i årskurs 3 eller 4. Du kommer att ha en erfaren musiklärarkollega i årskurs 5 och 6.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare.

Tjänsten är på ett år men kan komma att förlängas ytterligare.
Vi ser fram emot Din ansökan och ber Dig även att bifoga din lärarlegitimation. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Logga
Musiklärare till årskurs 3 och 4

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB