pedagogjobb.se

Logga

Musiklärare mellanstadiet

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Musiklärare mellanstadiet

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2018 en musiklärare till mellanstadiet, åk 3-6. Vi är en skola på frammarch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som musiklärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola. På Grönkullaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor för eleven och medarbetarens bästa i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer vara som musiklärare, att inspirerar eleverna och ge dem lektioner och upplevelser och kunskaper som de annars kanske inte får. Som lärare kommer du att tillsammans med kollegor planera undervisningen. Ett kollegialt lärande och en gemensam samsyn tycker vi är A och O i läranade och skolutveckling. Vi på Grönkullaskolan satsar på de praktisk estetiska ämnena och har tillsammans med dig 8 lärare i våra praktiska ämnen.

Vi vill att du ska ha lärarexamen och vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Grönkullaskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.

Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde 13 augusti 2018 eller enligt överenskommelse utifrån eventuell uppsägningstid. Ansök senast den 10 augusti 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Dela detta jobb

Logga
Musiklärare mellanstadiet

Sundbybergs stad