pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Musiklärare Brandbergsskolan

Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Musiklärare Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare i musik för år 2-9 på minst 60% inför vårterminen 2022. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. På skolan har vi två musiklärare som delar på undervisningen för år 2-9 samt våra lär-och särklasser.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i musik för år 2-6 samt en klass från vår lärstudio. Undervisning i år 3-6 sker i halvklass. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare, även mentorskap kan tillkomma. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i musik. Det är meriterande om du är legitimerad för att undervisa andra ämnen vilket också kan möjliggöra mer arbete på skolan.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund och/eller elever med NPF-svårigheter.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 3/10-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 60%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/532

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-11-05

Sista ansökningsdag:
2021-12-17

Dela detta jobb

Musiklärare Brandbergsskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen