pedagogjobb.se

Musiklärare, Blåklintskolan

Ansök nu

Musiklärare, Blåklintskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9. Skolan är uppdelad i en F-3 del, där även fritidshem finns, samt en 4-9 del med tillhörande fritidsgård. Skolan ligger centralt belägen i Mjölby med närhet till både bibliotek, simhall och grönområden. På Blåklintskolan möts dagligen ca. 530 elever och 80 medarbetare.

På Blåklintskolan vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever och färga vår verksamhet. Därför är du en flexibel person med ett stort driv, en positiv inställning och en föredömlig samarbetsförmåga.
För att trivas i rollen som medarbetare på Blåklintskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.

ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar som musiklärare för årskurs 2-9, där undervisningen bedrivs i halvklass. Du kan inspirera och coacha våra elever så de får möjlighet att utvecklas i sitt musicerande och sin kreativitet. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans leder och utvecklar det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i Musik. Du har lätt att arbeta tillsammans med andra, och bidrar med ditt engagemang och dina kunskaper i utvecklingen av musikundervisningen.

Du är en tydlig ledare, skapar goda lärmiljöer och relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats, präglad av det goda samarbetet och en tydlig flexibilitet. Blåklintskolan har sedan tidigare goda internationella kontakter och därtill deltar vi årligen i en rad olika utvecklingsforum såsom bland annat BETT -mässan. Till kommande termin intensifierar vi arbetet med vårt tillgänglighetsarbete på enheten, vilket kommer göra avtryck och färga hela vår organisation. Det är vår förhoppning att du vill vara med på vår resa och bidra till att göra oss till en bättre skola.


ÖVRIGT
Intervjuer görs fortlöpande under ansökningstiden.
Vi ser fram emot din ansökan!

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Musiklärare, Blåklintskolan

Mjölby kommun