pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Musiklärare, årskurs 1-9

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen, Grundskola, Fårösundsskolan

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Fårösundsskolan är en liten skola som ligger i Fårösund på norra Gotland. Skolan har för tillfället ca 130 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 25 medarbetare. Fårösundsskolan har adekvata lokaler för undervisning upp till åk 9 med salar i för musik, hemkunskap, NO, Bild och slöjd. På skolan finns en bra idrottshall men också möjligheter att utnyttja fullstor idrottshall och bad en kilometer bort.

Lärbro skola är en f-6 skola med ca 120 elever och 20 medarbetare. Lärbro skola har lokaler för att undervisa i musik, slöjd och idrott på plats.

Skolorna är relativt nyrenoverade och lokalerna är väl anpassade för att bedriva skolverksamhet både inne och ute. På båda skolorna arbetar man tillsammans för att se till att eleverna får så bra utbildning som möjligt och samarbete mellan olika elevgrupper är ett sätt att öka trivsel och trygghet på skolorna. Den lilla skolans format gör att engagerade medarbetare driver arbetet för skolutveckling på alla plan. Skolorna ingår nu i samma rektorsområde. Till hösten kommer det skapas ett rektorsområde på Norra Gotland där 4 skolor ingår. Fårösundsskolan, Lärbro skola, Fole skola och Solklintsskolan i Slite.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i musik på båda skolorna, två dagar i Fårösund och en dag i Lärbro. Lärbros åk 6 har sin musikundervisning i Fårösundsskolan en dag i veckan. De får även hemkunskap, slöjd och moderna språk i Fårösundsskolan. Båda skolorna har bra lokaler för att undervisa musik i och tillgång till instrument för undervisningen.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare för att undervisa i musik från åk 1 till åk 9 i grundskolan. Har du jobbat några år som musiklärare i grundskolan är det meriterande men är du nyexaminerad kan det vara två bra skolor att börja sin lärarbana i. Har du inte lärarlegitimation men har jobbat i skolan som musiklärare är du du även då välkommen att söka tjänsten. Det kan finnas möjlighet att utöka tjänsten med undervisning i andra ämnen eller att arbeta på fritids.

Du har goda kunskaper i ämnet musik och didaktiska kunskaper hur man jobbar med olika teman och grupper. Du har erfarenhet av att jobba utifrån kursplanerna och har bedömt elevers kunskapsnivå tidigare och kan hur det svenska betygssystemet fungerar och har erfarenhet av att sätta betyg. Du har kommit långt i din digitala utveckling och kommunicerar på ett bra sätt både i text och i tal. Vi använder lärplattformen Schoolsoft och kommunicerar internt med de olika delarna av Office 365.

Du är bra på att samarbeta. Det visar du genom att genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du dela ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa; identifiera motpartens behov för att uppnå ”win-win” resultat.

Du är bra på att kommunicera. Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback. Du hanterar frågor och problem direkt och öppet, snarare än senare i andra sammanhang.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Deltid
Tillträde      2022-08-15
Löneform      Månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      60 %
Ort      Gotland
Län      Gotlands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/515
Kontakt
  • Jan Källström, 0498204371
Publicerat      2022-04-21
Sista ansökningsdag      2022-06-05

Dela detta jobb

Musiklärare, årskurs 1-9

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen