pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MODERSMÅLSSTÖD I ARABISKA TILL FÖRSKOLAN

Företag Hagfors kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

MODERSMÅLSSTÖD I ARABISKA TILL FÖRSKOLAN

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE
Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun.


Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta barnen i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på förskolorna. Även god dialog med vårdnadshavare ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som är utbildad modersmålslärare med erfarenhet av att undervisa eller har en annan adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta med barn. Du ska ha mycket goda kunskaper i arabiska och gärna fler språk. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket, i svensk kultur och svenska traditioner. Eftersom kommunens förskolor är placerade på olika orter krävs körkort med förarbehörighet B. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

LÖN
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
MODERSMÅLSSTÖD I ARABISKA TILL FÖRSKOLAN

Hagfors kommun