pedagogjobb.se

Logga

Modersmålslärare till Praktiska i Ystad

Ort
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Modersmålslärare till Praktiska i Ystad

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Vi söker en modersmålslärare i Persiska/Dari. Vardera språk tar 2 timmar per vecka i anspråk. Behöriga lärare har företräde.

Tjänsten är en timanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Du är en erfaren lärare i modersmål. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus. Kompetens att kunna strukturera och anpassa arbetet för elever med behov av stöd är viktigt.

 Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-10-13. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Gert-Ove Sigurdhsson på 0761-383738 eller via mail gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Modersmålslärare till Praktiska i Ystad

Praktiska Sverige AB