pedagogjobb.se

Enheten för flerspråkighet

Har du urdu som modersmål samt en pedagogisk utbildning? Har du ett stort engagemang för barn och ungdomar att bibehålla sitt hemspråk?
Välkommen med din ansökan!

Enheten för flerspråkighet är en central enhet för modersmålsstöd, modersmålsundervisning, studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan, gymnasiesärskolan. I enhetens uppdrag ingår att samordna och organisera verksamhet i såväl kommunala som fristående förskolor och skolor.
Våra administrativa lokaler ligger på Fyrisborgsgatan 2, den pedagogiska verksamheten sker ute på kommunens förskolor och skolor.

Läs gärna mer om verksamheten här (http://flersprakighet.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument, samt att ge studiehandledning på modersmålet och att ge modersmålsstöd till förskolebarn. Undervisningen och stödet sker på kommunens grundskolor och förskolor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har urdu som modersmål och mycket god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift samt god datorvana.

Som person är du kommunikativ vilket innebär att du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Din pedagogiska förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap är god och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marianna Aivazova, enhetschef, 018-727 20 29

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Bassam El Harbiti, 018-727 20 26
Lärarnas Riksförbund, Melinda Deboer, 018-727 20 26

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.