pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Modersmålslärare och studiehandledare i ukrainska, deltid 50%

Ansök nu

Modersmålslärare och studiehandledare i ukrainska, deltid 50%

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare. 

Om oss: Modersmålscentrum i Lund erbjuder undervisning i modersmål och studiehandledning i grund- och gymnasieskola samt grund- och gymnasiesärskola. 

Arbetsuppgifter: Arbetet innebär undervisning på flera olika skolor under en arbetsvecka och resor mellan skolor inom kommunen. I uppdraget ingår att planera, genomföra och dokumentera undervisningen med elever i olika åldrar. I arbetet ingår också att samarbeta och utveckla sitt arbete tillsammans med kollegor på Modersmålscentrum. Vår vision är att göra flerspråkighet till en tillgång för Lund. Modersmålscentrum erbjuder en internationell arbetsplats med kollegor från en stor del av världen. Arbetsplatsen genomsyras av god stämning och stort engagemang hos personalen. På Modersmålscentrum satsar vi på att ge medarbetarna goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar till exempel med internationalisering, språkutveckling och IKT i undervisningen.

Vi söker dig som har lärarutbildning eller annan pedagogisk eftergymnasial utbildning i det aktuella språket och/eller eventuellt andra ämnen. Utbildning i svenska motsvarande svenska som andraspråk på gymnasienivå är meriterande.
Svensk lärarlegitimation eller annan pedagogisk utbildning i Sverige är meriterande. Studier i det aktuella språket på högskole- eller universitetsnivå är också meriterande.

Du bör ha erfarenhet av modersmålsundervisning eller annat pedagogiskt arbete med barn eller unga i Sverige eller i annat land.

Det aktuella språket måste vara den sökandes modersmål. Den sökande bör ha kunskaper om det svenska skolsystemet och lärares uppdrag i Sverige. Vana av att använda digitala verktyg och att arbeta i olika digitala system, t.ex. Googlemiljö och Office.
 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2022-10-10, eller enligt överenskommelse

Sista datum: 2022-12-21

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Referensnummer

2022/1262

Kontaktperson(er)

  • Styrmir Barkarson, 046-3594627

  • Camilla Ekberg, 046-3597026

Facklig(a) företrädare

  • Ana Majstorovic, Lärarnas Riksförbund, 046-3595000
  • Solvejg Albjerg Madsen, Lärarförbundet, 046-3595000

Dela detta jobb

Modersmålslärare och studiehandledare i ukrainska, deltid 50%

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen