pedagogjobb.se

Modersmålslärare i kroatiska

Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Modersmålslärare i kroatiska

Modersmålslärare i kroatiska


Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Modersmålsenheten
Anställningsform    Tidsbegränsad
Omfattning    50%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2019-10-27
Referensnr    19-60-2515
Publicerad    2019-10-01
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Modersmålsenheten är en central organisation i Jönköpings kommun och är belägen i Kunskapens hus, på Kålgården i centrala Jönköping. På enheten får ca 4000 elever modersmålsundervisning eller studiehandledning ute bland kommunen olika grund/gymnasieskolor. Vi har ca 100 modersmålslärare i 40 olika språk. Tillsammans vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande!

Ditt nya jobb
Att undervisa kroatisktalande elever i kroatiska. I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och få möjlighet att uppnå de nationella målen i olika ämnen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun. 

Din kompetens 
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare i kroatiska eller behörig lärare med kroatiska som modersmål. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som modersmålslärare och digital kompetens är meriterade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som flexibilitet, samarbetsförmåga och stort engagemang för elever och deras lärande.

Bra att veta
Rekrytering sker löpande. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ ditt registerutdrag här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Malin Håård, chef 036-10 22 38
Andreas Thurann, Lärarförbundet, 0730-53 77 32

Dela detta jobb

Modersmålslärare i kroatiska

Jönköpings kommun