pedagogjobb.se

Logga

Modersmålslärare i kakwa och juba

Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Modersmålslärare i kakwa och juba

Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega?
Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Till hösten kommer vi att flytta till nyrenoverade lokaler på Djupdalsvägen 34, i anslutning till gymnasieskolan Rudbeck. Undervisningen bedrivs till största delen ute på de olika grundskolorna i kommunen.

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning
Studiehandledning i grundskolans ämnen. Genomförande och samplanering med elevens ämnesansvariga lärare. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande. Lärarlegitimation i ämnet modersmål och/eller utbildning i studiehandledning är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska, kakwa och juba arabiska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     2021-08-11

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     ca 50%

Ort

     Sollentuna

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/122

Kontakt

  • Maria Bergman, 08-579 21492

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 08-579 21330

Publicerat

     2021-06-02

Sista ansökningsdag

     2021-06-25

Dela detta jobb

Logga
Modersmålslärare i kakwa och juba

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret