pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola, särskola, fritidshem och kulturskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i finska ca 15-20%. Lektioner i modersmål är schemalagda före eller efter elevernas ordinarie skoldag.

KVALIFIKATIONER
Modersmålslärare i finska samt goda kunskaper i svenska språket. Du ska ha god förmåga att samarbeta och även kunna arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Modersmålslärare i finska ca 15-20%

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb