pedagogjobb.se

Vi söker en modersmålslärare i BKS till Espedalsskolan. På Espedalsskolan arbetar vi med tvålärarskap i varje klass. Vi arbetar i arbetslag med god sammanhållning och det kooperativa lärandet genomsyrar vår verksamhet. Vi är en f - 6 skola och här finns ca 190 elever. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på eleven där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Vår verksamhet genomsyras av det kollegiala lärandet. På skolan har vi 1:1. I klass 3 har varje elev en iPad.

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan skog och hav. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar cirka 2 300 anställda för att ge bästa service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du ska planera och genomföra undervisning i BKS (bosniska, kroatiska och serbokroatiska).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och en lärarlegitimation.

Vi förutsätter att du har adekvat digital kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Modersmålslärare BKS

Företag Ronneby Kommun
Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb