pedagogjobb.se

Logo

Modersmålslärare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-26

Ansök nu

Modersmålslärare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus – att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund ”Vi i Klippan” och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Ljungbyhedsskolan är en F-9 skola med ca 350 elever. Vi ligger ca 10 km från Klippans centrum i ett naturskönt område med skogen och Rönneå som närmsta granne.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta barnen i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolan. Även god dialog med vårdnadshavare ser vi som en självklarhet.
Du kommer att undervisa elever från åk 1 upp till åk 9.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad modersmålslärare med erfarenhet av att undervisa eller har en annan adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever från åk 1-9. Du ska ha mycket goda kunskaper i arabiska och gärna fler språk. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket, i svensk kultur och svenska traditioner. Goda kunskaper i digitala verktyg erfordras också.

Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket. Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sitt språk. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid / deltid, 6 månader eller längre

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde snarast möjligt.
Tidsbegränsat till: 2021-12-17
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Chanette Bellander , Rektor
Telefon 0435-28420
E-post chanette.bellander@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Arbetsgivare

Klippans kommun

Dela detta jobb

Logo
Modersmålslärare

Klippans kommun