pedagogjobb.se

Miljöpedagog till Renhållningen Kristianstad

Är du en kreativ, driven och utåtriktad person med god kommunikativ förmåga? Har du ett brinnande intresse för miljöfrågor och hållbar utveckling? Drivs du av att skapa och genomföra utbildningar med högkvalitativt innehåll både i skolsalen, mötesrummet, vid guidning och på evenemang?

ansvarsområde

Som miljöpedagog kommer du att utbilda och inspirera barn, ungdomar, vuxna, fastighetsägare, hyresgäster, organisationer och företag i återvinning, hållbar konsumtion och andra miljöfrågor. Renhållningen Kristianstad har många olika målgrupper och du ansvarar för att utveckla mötesplatser, hålla i workshops, ta fram metodik, genomföra utbildningar och information med relevant och intressant innehåll utifrån kundgrupp, kundbehov och kundupplevelse.

Du kommer till exempel att:

  • Ta emot och åka på studiebesök för att informera om Renhållningens verksamhet
  • Bidra till utvecklingen av vår nya hållbarhetspark, Returum
  • Informera om avfallshantering ur perspektivet hållbar utveckling
  • Planera, utveckla och utvärdera föreläsningar och aktiviteter
  • Organisera och delta på kampanjer, mässor och evenemang
  • Omvärldsbevaka, kommunicera och samarbeta med skolor, samarbetspartners och invånare
  • Arbeta med bolagets övriga projekt och uppdrag
  • Stötta kommunikatör, kundtjänst och andra delar av verksamheten

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för miljö och vill få in foten på ett branschledande företag.

arbetsbeskrivning.

Du arbetar i ett nära samarbete med vår kommunikatör och andra kollegor som arbetar med miljö- och hållbarhetsfrågor och har stort stöd av kollegorna. Du är initiativrik, social, nyfiken och intresserad av att hjälpa människor till bättre beteenden och kunskap genom utbildning och lärande. Du är miljömedveten och bryr dig om vår planet.

omfattning.

100 %, dagtid. Arbetstider kan variera. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning.

kvalifikationer.

Vi söker dig som är mycket pedagogisk och har vana från att tala inför större grupper. Du har kunskap och intresse för frågor som rör miljö och hållbar utveckling. Vi ser vidare att du har högskoleutbildning inom miljövetenskap och pedagogik, kommunikation eller liknande. Du är kunnig och engagerad i miljö- och hållbarhetsfrågor, och det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning, uppdragsledning eller ledarskap i andra sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet vid tillsättningen av detta uppdrag. Som person är du social, engagerad och har en positiv och nyfiken inställning till din omgivning. Du är bekväm med att vara Renhållningen Kristianstads representant och tycker om att möta människor i olika sammanhang.

Du är kunnig och uppdaterad i de senaste utbildningskanalerna och har ett starkt intresse och fallenhet för att skapa innehåll på ett pedagogiskt och träffsäkert sätt. Du är intresserad av och förstår utmaningarna i att skapa förutsättningar för hållbara beteendeförändringar. Du har ett starkt eget driv och har förmåga att planera och styra ditt eget arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Körkort B krävs för att kunna ta dig runt.

ansökan.

Sista ansökningdag: 2020-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen,

vid frågor.

Kontakta Mathilda Gylling, mathilda.gylling@kristianstad.se

Rekryteringsföretag undanbes.

om renhållningen kristianstad.

Renhållningen Kristianstad är Sveriges äldsta Renhållningsföretag. Vi är ett helägt kommunalt bolag som ger service åt 85 000 människor. Verksamheten omfattar insamling, transport och information när det gäller hushållsavfall samt producentansvarsmaterial. Bolaget svarar även för driften av fem stycken återvinningscentraler i kommunen. Renhållningen är en utvecklingsorienterad organisation med hållbarhet i fokus som sysselsätter ca 60 personer och omsätter ungefär 110 miljoner per år.

logga

Miljöpedagog till Renhållningen Kristianstad

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb