pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mellanstadielärare till Södra Ängby skola

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Mellanstadielärare till Södra Ängby skola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Ängby skola är en F-9 skola med c:a 800 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till båda t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kompetenta och engagerade kollegor med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematisk med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för mellanstadiet och kan undervisa i matte, NO, svenska och engelska.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare eller har din legitimation på gång. Du har en vana och vilja att arbeta med digitala verktyg då alla våra elever har en egen digital enhet. Du har också en bra förmåga till samarbete och är öppen för att testa olika beprövade sätt att utveckla din förmåga att undervisa. Vi anser att ingen blir klar som lärare och att vi alla blir sämre om vi slutar att sträva mot utveckling. Det här betyder alltså att du har undervisat i något år. Du har en personlig mognad, är tydlig i ditt ledarskap. Du är också kreativ och strukturerad och har en god förmåga att bygga relationer.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Mellanstadielärare till Södra Ängby skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen