pedagogjobb.se

Logga

Mellanstadielärare sv/eng till Rådmansö skola

Ort
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Mellanstadielärare sv/eng till Rådmansö skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

På Rådmansö skola har du möjligheten att utvecklas tillsammans med duktiga pedagoger i en fantastiska miljö. På skolan går det ca 130 elever i årskurserna F-6 och lokalerna är väl anpassade för verksamhetens ändamål och klassernas storlek. Tjänsten är förlagd till mellanstadiet och undervisning i svenska och engelska med en tjänstegrad på 50 %, möjlighet till att utökning finns ifall du kan undervisa i ytterligare ämne.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i svenska och engelska på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i dina ämnen. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du ingår i skolans arbetslag för mellanstadiet och bidrar i skolans utvecklingsarbete för utökad måluppfyllelse och trygghet. Den här tjänsten är en halvtidstjänst.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i svenska och engelska för åk 4-6. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera eleverna i dina ämnen. Har du behörighet eller kunskap att undervisa i tyska eller franska är det meriterande (65 % tjänst).

Om arbetsplatsen

 Rådmansö skola är en F-6 skola med ca 130 elever. Skolan har funnits i mer än 100 år och ligger i en fantastisk miljö strax utanför Norrtälje. Den omgivande vackra skärgårdsmiljön inbjuder till mycket utevistelse och förutsättningarna för ”utomhuslärande” och fysiska aktiviteter är utmärkta med bland annat egen badstrand. Rådmansö skola ingår i ett rektorsområde tillsammans med Köpmanholm skola och vi är ca 25 pedagoger som arbetar på de båda skolorna. Vi ser kollegialt samarbete som en viktig del för att lyckas och trivas på arbetet.

Tillträde 20190813

Omfattning 50%

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.


2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.


• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.


• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.


Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:


Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Mellanstadielärare sv/eng till Rådmansö skola

Norrtälje kommun