pedagogjobb.se

Logo

Mellanstadielärare Fornbackaskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Mellanstadielärare Fornbackaskolan

En dag på jobbet  
Om du är morgonpigg kan du starta dagen med en kopp kaffe och lite prat med kollegor innan du börjar dagen med våra härliga elever i åk 5 . På skolan pratar man om "Fornbackaandan" som innebär att man möts av kollegor som alltid är beredda att hjälpa och stötta varandra i det många gånger utmanande uppdraget. Vi har varannan vecka kollegialt lärande som leds av skolans tre förstelärare. Vill du ingå i ett kollegium som arbetar hårt för att göra skillnad för våra elever är du mer än välkommen!  
 
Vem är du?  
Krav:  
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan  
 
Meriterande:  
Erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område.  
Arbetat språk-kunskapsutvecklande.  
 
Personliga egenskaper:  
Du behöver tycka att det är stimulerande att arbeta lösningsfokuserat och se det som en möjlighet till egen kompetensutveckling när eleverna utmanar dig. Ditt fokus blir att hitta arbetssätt och metoder som ser till att eleverna lyckas utveckla sina förmågor och att de når kunskapskraven.  
 
Vi erbjuder dig  
En trivsam mångkulturell miljö med något nytt att lära sig varje dag. Du ingår i ett kollegialt lärande med dina kollegor där du även har möjlighet att samverka med olika skolformer. Jobbar du i Södertälje kommun som sätter hälsa i fokus kan du söka friskvårdspeng.  
 
Välkommen till oss!  
Fornbackaskolan är en traditionsrik grundskola och grundsärskola med 380 elever. Skolan ligger mitt i Fornhöjdens bostadsområde och har naturen och skogen i närheten. Skolan har ett aktivt miljöarbete och är "Grön flagg certifierad". Skolan har 100 medarbetare varav två är fyrbenta och heter Yoshi och Ayla. En av hundarna "pedagoghunden" arbetar på skolans bibliotek och den andra hunden "terapihunden" arbetar på grundsärskola.  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Mellanstadielärare Fornbackaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret