pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mellanstadielärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Mellanstadielärare

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen, Lärbro skola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Lärbro skola är en liten f till 6 skola på norra Gotland. På skolan går ca 120 elever och ca 20 pedagoger jobbar på skolan. Skolan har bra relativt nyrenoverade lokaler med en fin utemiljö som inbjuder till lek och bollspel.

På Lärbro skola arbetar man tillsammans för att se till att eleverna får så bra utbildning som möjligt och samarbete mellan olika elevgrupper är ett sätt att öka trivsel och trygghet på skolan. Den lilla skolans format gör att engagerade medarbetare driver arbetet för skolutveckling på alla plan. Skolan ingår nu i ett rektorsområde där även Fårösundsskolan ingår. Till hösten kommer det skapas ett rektorsområde på norra Gotland där 4 skolor ingår. Fårösundsskolan, Lärbro skola, Fole skola och Solklintsskolan i Slite.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad mellanstadielärare med behörighet i alla teoretiska ämnen som ska undervisa på mellanstadiet på Lärbro skola. Har du jobbat några år är det meriterande men att börja sin lärargärning på Lärbro skola med väl fungerande kollegor som kan stötta och hjälpa är också en möjlighet. Har du inte legitimation men har undervisat på mellanstadiet i ett par år är du även då välkommen att söka.

Vem är du?

Du är väl orienterad i de nya kursplanerna som börjar gälla till hösten och har jobbat med digitala hjälpmedel i din undervisning. På mellanstadiet har eleverna Ipads och vi använder dem i olika inlärningssituationer men jobbar också mycket analogt med läroböcker, penna och papper. Vi använder lärplattformen Schoolsoft och kommunicerar internt med Officepaketet. Får du tjänsten förväntas du gå STL tillsammans med andra lärare på Gotland som din fortbildning. STL är en fortbildning som alla lärare på Gotland gjort under en treårsperiod som syftar till att använda de digital hjälpmedlen i elevernas skrivprocess.

Du är bra på att samarbeta.
Det visar du genom att genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du dela ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa; identifiera motpartens behov för att uppnå ”win-win” resultat.

Du är bra på att kommunicera.
Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback
Du hanterar frågor och problem direkt och öppet, snarare än senare i andra sammanhang.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-15
Löneform      månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Gotland
Län      Gotlands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/569
Kontakt
  • Jan Källström, 0498-204371
Publicerat      2022-05-05
Sista ansökningsdag      2022-06-05

 

Dela detta jobb

Mellanstadielärare

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen