pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medlearn söker vårdlärare till nytt nationellt validerings- och utbildningsteam! Jönköping

Företag MedLearn AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Medlearn söker vårdlärare till nytt nationellt validerings- och utbildningsteam! Jönköping

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vi söker vårdlärare med intresse för yrkeskompetens, utveckling och nytänkande till ett nytt nationellt validerings- och utbildningsteam.
 
Uppdraget innebär att arbeta med validering och prövning av yrkesverksam personal som saknar formell kompetens för yrkestiteln vårdbiträde eller undersköterska. Vi arbetar enligt branschens rekommenderade valideringsprocess vilken vi också i vissa delar digitaliserat och utvecklat ytterligare. Uppdraget kan också innebära utbildningsinsatser i vård och omsorgsprogrammets yrkeskurser.

Du ansvarar för att i team utveckla och delta i det nybildade teamets arbetsprocesser och pedagogiska genomförande av validering, prövning och kompletterande utbildningsinsatser. I teamet ingår också ansvarig rektor, studie och yrkesvägledare och utbildade valideringshandledare.
 
Vi söker dig som har förmågan att entusiasmera och motivera individen att visa upp sitt kunnande på att allsidigt sätt och därigenom säkra en formell kompetens så långt som möjligt. Efter valideringen dokumenteras eventuell  saknad kunskap i ett kompletteringsutlåtande inom vilken validanden erbjuds möjlighet att studera resterande kurser för respektive yrkestitel.
 
Som person är du flexibel, kreativ, ansvarstagande och strukturerad. Du gillar att samverka och värdesätter goda relationer till elever, kollegor och våra uppdragsgivare runt om i Sverige.

Din profil 

  • Legitimerad eller behörig yrkeslärare inom Vård och omsorg

  • Erfarenhet och starkt personligt engagemang för lärande och utveckling av yrkeskunskap och yrkesidentitet inom Vård och omsorg

  • Kunnande och erfarenhet av validering inom vård och omsorg är meriterande

  • God datavana och erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande


  Om Medlearn
Medlearn är en välrenommerad utbildningsanordnare inom yrkesutbildning som präglas av en nära koppling till yrkeslivet. Vi har verksamhet och medarbetarnätverk över hela landet och utvecklas ständigt och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är starka nyckelord. Vårt mål är att vara goda föredömen för varandra. Individanpassning präglar vår verksamhet vilket också innebär att du som medarbetare i samråd med din närmaste chef ges möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och dina karriärmöjligheter är stora. Som nyanställd hos oss ingår du i vårt onboardningprogram vilket säkrar en trygg introduktion till arbetsplatsen och till dina arbetsuppgifter. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se

Ytterligare information 
Flera tjänster söks, start omgående. Till att börja med en visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 30 september. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vid frågor kring tjänsten kontakta rektor/utbildningschef Anneli Löf på anneli.löf@medlearn.se

 

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker vårdlärare till nytt nationellt validerings- och utbildningsteam! Jönköping

MedLearn AB